דילוג לתוכן

אתרים לדוגמא

מבניית דפי נחיתה ועד אתרי תדמית. בואו לראות את האתרים לדוגמא שבניתי, ולגלות איך נראה אתר אינטרנט טוב לדוגמא
גן-דולב-הרצליה
אתרי תדמית לדוגמא
כפיר מנשה

גן דולב הרצליה – אתר תדמית בשילוב חנות

פרוייקט במסגרת "הגן היצרני" עבור גן דולב בהרצליה בו נבנה אתר אינטרנט תדמיתי בשילוב גלריה וחנות המוכרת מוצרים שמכינים הילדים בגן

אורן-נפתלי-יועץ-נדלן
אתרי תדמית לדוגמא
כפיר מנשה

אורן נפתלי – יועץ נדל"ן

אתר שירותי ייעוץ הנדל"ן של הוא אתר תדמית שנבנה באמצעות וורדפרס. האתר מותאם למכשירים ניידים וכולל גם עמוד נחיתה, אופטימיזציה ובלוג מאמרים.

אתר-מסחר-טבעת-יהלום
חנויות אינטרנטיות לדוגמא
כפיר מנשה

בנייה וקידום חנות אינטרנטית – "טבעת יהלום "

את החנות האינטרנטית של טבעת יהלום בניתי בתקופת הסגר של הגל השני של הקורונה, במטרה לחשוף אותם לכמה שיותר לקוחות, גם בתקופה הלא פשוטה הזו.

אבי-הסעות
אתרי תדמית לדוגמא
כפיר מנשה

בניית אתר לחברת הסעות עם מעל ל-50 דפים !

אחד האתרים המורכבים ביותר שבניתי בתחילת דרכי. מעל ל40 עמודי שירותי, גלריה עם מעל ל10 פריטים ובלוג מאמרים לחדשות ועדכונים. כנסו עוד כדי לראות את הפרוייקט.

אתרים לדוגמא

מעבר לעיצוב של האתר שאותו כל גולש יכול לראות בבירור ולבדוק האם הוא לטעמו או לא, ישנם עוד בדיקות שכדאי לעשות באופן יזום על כל אתר שמעוניינים לבדוק. הבדיקות הללו קשורות לדברים שקורים מאחורי הקלעים של האתר לרוב דורשות כניסה לכמה רגעים לקוד של האתר (אל תחששו, זה קל הרבה יותר ממה שנדמה) בשביל לוודא שגם תשתית האתר היא טובה ולא רק העיצוב והצבעים.

התאמה לנייד (רספונסיביות)

מאחר וידוע שמעל ל50% מהגלישה באינטרנט מתבצעת דרך הטלפונים כל אתר אינטרנט כיום צריך להיות מותאם גם למכשירים ניידים. וורדפרס סוגרת בצורה יפה את הפינה הזו מאחר והיא מערכת לניהול תוכן שמאפשרת רספונסיביות באופן אוטומטי, כלומר, כל אתר שנבנה על ידי וורדפרס יתאים את עצמו באופן אוטומטי גם למכשירים ניידים. הקאטצ' הוא שההתאמה האוטומטית לא תמיד מתיישבת טוב עם מה שנבנה בפועל ולרוב יש צורך בביצוע התאמות של אלמנטים מסויימים כך שיראו טוב גם במסך קטן. דוגמא טובה לזה הם באנרים שיודע שמומלץ להכין אותם בכמה גרסאות לפי גדלים שונים, אחד לנייח ואחד לנייד ולהציג כל פעם רק גרסה אחת לפי גודל המסך של המשתמש.

לכן, בדיקה ראשונה לאתר וורדפרס לדוגמא תהיה לגלוש בו גם ממחשב הנייח וגם מהטלפון הנייד ולוודא שאכן התבצעה התאמה מלאה לנייד גם מצד איש המקצוע שבנה את האתר ולא רק דרך ההסתמכות על האוטומציה שוורדפרס מספקת.

עמוד 404 מעוצב

עמוד 404 הוא למעשה עמוד שגיאה באתר, זהו בדיוק אותו עמוד שאתם מגיעים אילו כאשר אתם מקלידים את הכתובת בצורה לא נכונה או שלוחצים על קישור שמוביל לעמוד ישן שכבר ירד. ניתן לחשוב שלעמודים אלו אין הרבה חשיבות אך לרוב הם קריטיים בקביעה האם הגולש ימשיך לשהות באתר גם אחרי הגעה לעמוד זה או ינטוש אותו. עמוד 404 מעוצב שמזמין את הגולש לפנות לעמודים אחרים או ליצור קשר מעודד אותו להישאר באתר וכך עוזר מאוד לשיפור חויית המשתמש וגם לקידום האתר. עמוד כזה, אם נכלל בתוך האתר מעיד על מי שבנה אותו ככזה שחושב גם הפרטים הקטנים של חויית המשתמש ועל האתר כאתר מושקע.

תוכלו לבדוק את עמוד 404 בכל אתר על ידי כתיבת הכתובת שלו בשורה העליונה של הדפדפן כאשר לאחר הסלאש "/" האחרון תכתבו אותיות או מספרים רנדומליים. מאחר והדפדפן יזהה שאתם מעוניינים בכתובת בתוך האתר המדובר אך מעוניינים להגיע לדף שלא קיים, הוא יקח יראה לכם את עמוד 404 של האתר – לדוגמא, באתר שלי ניתן יהיה להקליד בשורת הדפדפן: "https://www.kfirmenashe.co.il/8888" ולראות מה מתקבל

עמוד-404-באתר-וורדפרס-לדוגמא
לא אשאיר אתכם במתח... זה עמוד ה404 של האתר שלי

הגנה על הגולשים – https

בשנים האחרונות נכנס סטנדרט אבטחה חדש לאתרים שמחייב אותם להגן על פרטי המשתמשים שמוזנים בהם כך שלא ידלפו לצד שלישי. למרות שדליפות כאלו יכולות להיות קריטיות באתרים כמו אשלי מדיסון לדוגמא שנפרץ לפי כמה שנים וזלגו ממנו פרטי הלקוחות, היום זהו סטנדרט שמחוייב בכל אתר. גם אם אין לכם מנוי באתרים מפוקפקים כאלו ואחרים תוכלו לשים לב שכאשר אתם מבצעים רכישה דרך כרטיס האשראי באינטרנט אתם מועברים לעמוד מאובטח שמוודא שפרטי התשלום שאתם מזינים לא דולפים. על אותו המטבע נדרשת גם אבטחה מסויימת על אתרים רגילים שבהם אתם מזינים את פרטי ההתקשרות שלכם כמו כתובת טלפון ואימייל כדי שאלו ישארו חסויים בפני גורמים שאינכם מעוניינים שיפנו אליכם, וכיום אתר שלא עומד בסטנדרט ההגנה הזה לא נחשב לאתר טוב במיוחד.

תוכלו לבדוק את האם האתר הוורדפרס לדוגמא שבו אתם גולשים עומד בסטנדרט הזה לפי הכתובת שלו. אם כאשר אתם מקישים על שורת החיפוש (כאשר הכתובת של האתר מופיע) אתם רואים שהתחלת הכתובת היא "https" תוכלו לדעת שמדובר באתר מאובטח. בנוסף לכך תוכלו לראות גם סמל של מנעול מצד ימין. במידה והאתר לא מאובטח תראו שכתובת האתר היא "http" ללא האות "s" בסופה.

כתובת-אתר-וורדפרס-לדוגמא
כתובת אתר וורדפרס לדוגמא המכילה https

התבנית

תבנית היא כמו החליפה שמלבישים על האתר. במידה ולא נעזרים במתכנת לבניית אתר מותאם אישית עד לרמת הפיקסל, יהיה שימוש בתבנית שתהווה את השלד של האתר. ישנם תבניות חינאמיות שכל אחד יכול להוריד ולעצב מהם אתר, אך איכות העיצוב והנראות יהיו בהתאם. מהעבר השני ישנם תבניות פרימיום, כלומר בתשלום, שמציעות מגוון רחב יותר של פונקציות ואפשרויות עיצוב. התבניות האלו אמנם לא בחינם אבל גם לא עולות הרבה כסף ובהחלט מעידות על כך שבונה האתרים שמשתמש בהם הוא לא חובבן ויודע מה הוא עושה.

תוכלו לגשת אל קוד האתר בצורה פשוטה על ידי לחיצה על מקש ימני כאשר אתם מרחפים על איזור כלשהו באתר ולחיצה על אפשרות "בדיקה " או "inspect". פקודה זו תפתח לכם חלון צדדי שבו תוכלו לראות את קוד האתר. בתוכו תוכלו לבדוק את כל מה שקורה מאחורי הקלעים. תוכלו לבצע חיפוש באמצעות ctrl+f ולחפש את המילה "theme" שמשמעותה היא תבנית באנגלית ולאחר שתמצאו אותה תוכלו לראות על איזה תבנית היא מצביעה. תוכלו לבצע את הבדיקה הזו כרגע על העמוד הזה באתר שלי. התבנית שבה אני עושה שימוש באתר זה נקראת enfold והיא כמובן תבנית פרימיום בתשלום. תוכלו לחפש בגוגל את שם התבנית שמצאתם בקוד האתר ולבדוק האם היא תבנית פרימיום בתשלום או תבנית חינאמית. אם פעולה זו נראת לכם טכנית או מורכבת מידי תוכלו לשאול את בונה האתרים איתו אתם מתכננים לעבוד באיזו תבנית הוא עתיד להשתמש באתר שיבנה לכם ולהריץ חיפוש בגוגל על התשובה שהוא נתן לכם.

תוספי אבטחה וגיבוי

וורדפרס היא מערכת שעובדת עם תוספים שאלו למעשה האפליקציות של עולם האינטרנט. וכמו בטלפונים הניידים שלנו, כיום יש תוסף לכל פונקציה או צורך שעולים. שניים מהצרכים הבסיסיים ביותר לכל אתר אינטרנט הם אבטחה וגיבוי. ישנם הרבה תוספי אבטחה בחוץ שמומלצים לשימוש באתרים כנגד פריצות כאשר הפופולרית ביותר מבניהם היא wordfence שבה נעשה שימוש באינספור אתרים כולל פה. מומלץ לשאול את בונה האתרים שלכם באילו תוספי אבטחה הוא משתמש להגנת האתרים ולוודא שהוא אכן מתקין אותם.

בנוסף לתוסף האבטחה כדאי שגם יהיה תוסף שמגבה באופן קבוע את תוכן האתר אחת לשבוע או לחודש (תלוי בתדירות השינויים שמתבצעים באתר). באתר שלי אני משתמש בתוסף הגיבוי Updraft Plus שמייצר עבורי גיבוי שנשלח אוטומטית לגוגל דרייב אחת לשבוע. לכן, גם כאן, בקשו לדעת אילו תוספי גיבוי קיימים באתרים שאתם רואים.

לקוחות ממליצים

מוזמנים להתרשם מכל חוות הדעת עליי
כמקדם אתרים מומלץ

ניתן גם להשאיר פרטים בטופס הבא

מתעניין בבנייה או קידום האתר שלך? מוזמן לשיחת ייעוץ ראשונית ללא עלות!

בוא נגלה איך נגיע יחד למקום הראשון ונביא הרבה לקוחות חדשים לעסק שלך.